Borovo je 7. lipnja proslavilo svoj 91. rođendan zajedno s gostima i radnicima unutar tvorničkog dvorišta te tako obilježio 91 godinu proizvodnje obuće.

Published On: 14 srpnja, 2022
Categories: Novosti

Borovo d.d. najpoznatiji je proizvođač obuće u Hrvatskoj, s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama. Osnovao ju je 1931. godine češki industrijalac Tomaš Bata, sa sjedištem u Vukovaru. Borovo je tijekom proteklih 91 godine izgradilo svoj identitet, ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji stvaranjem moderne, urbane, sportske i certificirane sigurnosne i radne obuće.

Borovo obuća postala je dio života mnogih naraštaja i sinonim je za kvalitetu i udobnost. U proizvodnji obuće koriste se samo materijali prirodnog porijekla kao što su koža, tekstilni materijal od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu.

“Borovo danas slavi 91 rođendan, čime se ne može pohvaliti puno tvrtki. Kroz svoj životni vijek Borovo je imalo uspona i padova ali je tradicija proizvodnje obuće zadržana. Snagu Borova čine ljudi, zaposlenici firme koji svojim marljivim i predanim radom doprinose opstanku najveće obućarske tvrtke u Hrvatskoj. Kupci prepoznaju kvalitetu i udobnost „borovske“ obuće te su lojalni i vjerni kupci branda. Borovo ima svoje mjesto na tržištu Hrvatske i vjeruje da će daljnjim ulaganjem u ljude i proizvodnju uspjeti povećati svoju konkurentnost na tržištu.
Svim sadašnjim i bivšim radnicima Borova želim čestitati 91. rođendan naše tvrtke.

Borovo