Froddalice-hodalice

Froddo sve uspješniji u prodaji na stranom tržištu

Published On: 4 rujna, 2017
Categories: Novosti

Froddo kolekcija za proljeće/ljeto 2018. do sada je prezentirana na 15 sajmova u 6 zemalja, a do kraja sezone u planu je još 10 sajmova. Kao najuspješniji, ističu se sajmovi GalleryShoes u Düsseldorfu i ANWR sajam u Mainhausenu. 

Kolekcija za proljeće/ljeto 2017. na najvećem izvoznom tržištu – u Njemačkoj –prodana je uukupno 65.351 pari. Prodaja kolekcije za proljeće/ljeto 2018. već sada je gotovo dostigla prošlogodišnju, s narudžbom od 63.117 pari Froddo cipela i papuča, a narudžbe se primaju još mjesec dana.

Rast prodanih količina po kupcima se bilježi i na ostalim tržištima. U Francuskoj kupci naručuju u prosjeku 30% više nego u SS17, a tržišta Češke i Slovačke bilježe rast narudžbi od 120%po kupcu. Od novootvorenih tržišta ističu se Belgija, Švedska i Poljska.

Dosad su zaprimljene narudžbe iz 17 zemalja, od 405 kupaca, a od kojih je 53 novih.

 

Top modeli – jednobojni dizajn i minimalizam

U kolekciji se ističe paix grupa koja se standardno odlično prodaje. Froddalice hodalice također bilježe pozitivna kretanja i visok postotak prodaje, koje kupci traže i za isporuku odmah sa zalihe. Najprodavaniji artikli su u tamno plavoj boji – sandale za djevojčice i dječake, balerinke za djevojčice, cipele i patike za dječake.

Kupci ističu kvalitetu izrade i odabir materijala, te čisti jednobojni dizajn kao presudne faktore kod odabira Froddo cipela.