Komfort-zone

Gallery Shoes : Svjež i snažan vjetar iz Düsseldorfa

Published On: 13 studenoga, 2017
Categories: Sajmovi

“Oslobođen i obnovljen za svježi novi početak”: tako se mogu sažeti jednoglasni komentari izlagača, kupaca, udruženja i medija koji su izrazili mišljenje o utiscima sa novootvorenog sajma Gallery SHOES . Svijet cipela već dugo nije vidio tako nešto.

Na prostoru Areal Böhler u Düsseldorfu, tvrtka IGEDO osnovala je novi, živahni, suvremeni i moderni događaj koji je nastavak  gotovo 70- godišnjih raznih stručnih međunarodnih sajmova. Prostor sajma nastao je renoviranjem i prilagođavanjem  bivših proizvodnih industrijskih hala.

Od 27. do 29. kolovoza 2017. oko 9.200 europskih profesionalnih kupaca prisustvovalo je novom sajmu cipela na kojem je izlagalo više od 500 međunarodnih tvrtki iz 16 zemalja.

Gallery SHOES spaja ljude, diže barijere i prenosi dojam virtualnog uranjanja u sveobuhvatnu svjetsku obućarsku industriju i  nudi uvjete jasne strukture, kategorizacije i prezentacije.

Vrijeme divovski velikih izložbenih štandova završeno je pojavom sajma Gallery SHOES.   Maksimalna površina izložbenih prostora bila je 35 četvornih metara, a visina do maksimalno  1,80 metara. Individualni objekti mogu biti maksimalno do 150 četvornih metara.

Izložbeni prostor u bivšim industrijskim halama Areal Böhler podijeljen je u 6 zona :

 

Slijedeće godine određeni su termini u proljetnom i jesenskom roku :

11. do 13. ožujka 2018.

02. do 04. rujna 2018.

Trendovi u obući za sezonu proljeće/ljeto 2018. godinu

Osnovni trend je udobnost  zahvaljujući sveprisutnim tenisicama koje dolaze u svim varijantama i bojama. Često se na njima pojavljuju i mnogi luksuzni elementi poput svilenih traka, dragog kamenja ili blještavih elemenata. Raspon stilova ide od natikača i sandala zaobljenih ili špičastih vrhova do udobnih ljetnih verzija espadrila sa zanimljivim potplatima i raznim ukrasnim dodacima.  Susreću se i razne varijante potpetica – od tankih do blok potpetica.

Kao i metalni tonovi paletom boja dominiraju : meka boja slonove kosti, ledeno plava, menta zelena, kao i nijanse sive i boje pijeska. Ove palete nadopunjuju boje voćaka : marelice, naranče, ali i svjetlo ružičasta i električno ljubičasta.