„HALLO SUNSHINE“ FRODDO KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE/LJETO

„Hallo Sunshine“ Froddo kolekcija za proljeće/ljeto 2017

Published On: 28 lipnja, 2017
Categories: Novosti

Inspiracija nove kolekcije krije se u tropskim mirisima mora i prekrasnoj Azurnoj obali. Dodir toplog ljetnog sunca, osvježavajućeg mora i pješčane plaže provlači se kroz kolekciju upotrebom jakih i jasnih kolorita. Intenzivna pink, electric plava te prozračna zelena i žuta boja isprepliću se s paletom zemljanih tonova i spajaju se s monokoloritnim đonovima u prirodnim nijansama. Dinamične kombinacije različitih tekstura materijala pobuđuju maštu i čine cipelice razigranijima. Prigušena zlatna i vintage ružičasta kolekciji daju decentnu ekskluzivnost i glamurozan štih.

Već prepoznatljiv retro vintage stil ove je sezone oplemenjen vidljivim šavovima i cvjetnim oblicima. Elementi digitalnog new wave prepoznaju se na uzorcima sjajnih materijala čineći tako savršen spoj klasike i modernog izražaja. Za pobornike vječne sportske elegancije, tu su Froddo klasične tenisice jednostavnih, pročišćenih linija. Fokusirane su na udobnost i upotrebu prirodne, vrlo mekane i podatne kože. Tenisice u širokoj paleti boja u kombinaciji sa gliterom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Širok spektar modela za sve prigode u rasponu veličina od 18 – 40 garantira udobnost i prozračnost, a većina ih dolazi s dodatnom antibakterijskom tabanicom s anti šok efektom.