"Dan inženjera RH"

HDKO i Jelen Professional d.o.o. sudjelovali na stručnom skupu “Dan inženjera RH”

Published On: 19 ožujka, 2024
Categories: Novosti, Zanimljivosti

HDKO i Jelen Professional d.o.o. sudjelovali na stručnom skupu “Dan inženjera RH”, održanom 29.veljače i 1. ožujka 2024. na Fakultetu šumarstva i drvne industrije, Sveučilišta u Zagrebu

Hrvatsko društvo kožara i obućara (HDKO) predstavilo je svoje aktivnosti i ciljeve na stručnom skupu “Dan inženjera RH” kojeg je organizirala krovna udruga Hrvatski inženjerski savez (HIS) pod nazivom „Strategija razvoja Republike Hrvatske u svjetlu klimatskih promjena“.

Stručni skup je okupio udruge/društva i pozvane predavače – stručnjake iz inženjerskog sektora koji su raspravljali o inovativnim rješenjima u
suočavanju s izazovima uvjetovanih klimatskim promjenama.

Predsjednica Društva prof. dr. sc. Sanja Ercegović Ražić predstavila je Društvo, njegov povijesni razvoj, aktivnosti i postavljene ciljeve i ulogu društva na razvoj Sektora: moda, tekstil i koža.

U izložbenom dijelu stručnog skupa, članica Društva dr. sc. Suzana Kutnjak-Mravlinčić i tajnica Društva Franka Žuvela Bošnjak, pred., osmislile su izložbeni dio, na kojem su uz promotivne materijale, časopis Koža & Obuća, postavile modele obuće studentskih radova stručnog studija u Varaždinu smjera Dizajna obuće, Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta.

Predstavnici tvrtke Jelen Professional d.o.o. Sven Mikulan, Karolina Lazar i Romana Cecarko sudjelovali su u izložbenom dijelu stručnog skupa, izlaganjem svojih inovativnih i profesionalnih modela zaštitne obuće za posebne namjene.

Zahvaljujemo na suradnji!

Uprava Društva