Jana Shoes PR

Published On: 24 svibnja, 2017
Categories: Moda

Jana spremno najavljuje modnu obuću za sezonu jesen/zima 2017.

Jana vješto kombinira modne novosti s visokom kvalitetom i udobnošću obuće uz vrlo prihvatljivu cijenu. Prvoklasni materijali, udobna unutrašnjost i fleksibilni potplati važan su čimbenik udobnosti kombinirane s modernim izgledom.

Naša misija

Naši kupci vode aktivne i različite živote. Oni trebaju obuću koja ispunjava standarde udobnosti i bezuvjetne modne privlačnosti. Naša je misija kombinirati moderni dizajn s maksimalnom udobnošću. Želimo da se naš kupac osjeća dobro i ugodno u svakoj prilici.

Naši modni ciljevi

U sljedećoj sezoni  jesen/zima visoke čizme i gležnjače najavljuju svoj povratak. S dužim gornjim dijelom čizme i s blok-potpeticom unose nove modne impulse u kolekciju. Osim toga, iznimno kvalitetna topla podstavaima važnu ulogu kod čizama za planinarenje i čizama za ekstremnije uvjete. U različitim inačicama s mekim i toplim podstavama odlična su rješenja za hladne zimske dane. U ovoj kolekciji jesen/zima 2017. iznimno su važni sportski futuristički EVA potplati koji mogu biti primjenjeni kako za tenisice tako i za čizme .Stilovi obuće koji su već dobro prihvaćeni na tržištu dopunjeni su modnim dodatcima i prihvatljivi kao visoko prodajni potencijal u sljedećoj sezoni. Boje postaju intenzivne. Tamnocrvena, kaki, tamnoplava i siva boje su nove sezone.

Udobnost naše obuće

Kao dobavljač modne i udobne obuće, Jana proizvodi svu svoju obuću u G i H širini. Zatvarači (zip) omogućuju jednostavno oblačenje čizama. Kao posebno rješenje u ovoj smo sezoni uveli inovativnu tehnologiju Jana RELAX koja omogućuje udobnost, posebice za stopala, zahvaljujući elastičnoj zoni pritiska na petu. Efekt Jana RELAX apsorpcija je pritiska koja umanjuje bol na stopalu. Rezultat je stopostotna udobnost!

Jana shoes GmbH& Co.KG

Klingenbergstrasse 1-3

32578 Detmold

info@jana-shoes.com

www.jana-shoes.com