LINEAPELLE

LINEAPELLE 4. do 6.listopad 2017. Dinamičnije i poticajnije nego ikad: 93.Lineapelle postiže svoj cilj

Published On: 13 studenoga, 2017
Categories: Sajmovi

Brojevi posjetitelja i dalje rastu, te pružaju ohrabrujuću povratnu informaciju o tržištu obuće

LINEAPELLE nastavlja širiti i dodatno konsolidirati svoje globalno vodstvo u kontekstu  sajma kožnog sektora. Izdanje br. 93 najznačajnijeg međunarodnog sajma  koji se održao od 4. do 6. listopada 2017. u Milanu  zatvoren je  s 2% povećanjem  broja posjetitelja uz  konstruktivne indikacije iz proizvodnje i marketinga.

1.285 izlagača koji su sudjelovali na sajmu 93.Lineapelle (+ 3,5% u odnosu na rujan 2016.) pozdravili su sa zadovoljstvom  mnoštvo kreativnih kupaca. Ovo jebila  još jedna demonstracija snage sajma Lineapelle, koji je potvrdio ulogu globalne reference za kožnu industriju. Nije slučajno da je broj stranih posjetitelja zadržao određenu stabilnost ( 113 zemalja ) dok je porastao broj talijanskih posjetitelja  (  5% ).

Na kraju 3-dnevnog sajma, opća je percepcija da se na horizontu može vidjeti gospodarski oporavak  sektora što  potvrđuje entuzijazam sa prethodnih sajmova.

Na sajmu su prikazani trendovi za sezonu  jesen/zima  2018./2019.gdje su se vidjele mnoge kreativne ideje, s najnovijim materijalima i stilskim , kvalitetnim sadržajem.

Prevladala je ohrabrujuća želja za klasičnim stilovima, ali u kombinaciji sa smionim, fantastičnim prijedlozima uz  jaki emocionalni naboj. Pažnja je posebno posvećena mekanim materijalima koji  su korišteni  za dojam ekskluzivnosti.

Novosti iz budućnosti

Novi kreativni  prijedlozi će nas voditi kroz više aspekata modnih doživljaja. Nepredvidive kombinacije susreću se s poznatim klasicima. Sezona jesen/zima  2018./2019. će nas iznenaditi novim kombinacijama i harmonijama boja, gdje neutralni tonovi, topli i prirodni, postaju novi pasteli. Tamni tonovi  neutralizirat će se sa zimskim bijelim bojama. Boje i materijali povezivat će bezvremenske i smione kombinacije.

94.Lineapelle će se održati  od 20. do 22. veljače 2018. godine, predstavljanjem kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2019. godine.