MODNI TRENDOVI U LJETNOJ ŽENSKOJ OBUĆI

Modni trendovi u ljetnoj ženskoj obući

Published On: 24 svibnja, 2017
Categories: Moda

Sandale su neophodne

Sandale u svijetlim tonovima bit će neizostavne u vrućim ljetnim danima. Prijedlozi dizajnera obuće za sljedeću sezonu ne mogu biti različitiji: metalik zmijski print i nazubljeni potplati, neizostavne rese na remenčićima uz slojevite višebojne potplate česte su i vrlo dobre kombinacije. Jednobojni je stil obuće sveprisutan, ali je često kombiniran s mekanim nijansama iste boje.

Povratak polusandala

Polusandale su se vratile: u 50-ima ih je promovirala Coco Chanel, a sad se kultne salonke s manjom ili većom potpeticom i remenčićem na peti vraćaju u velikom stilu. Šiljasti vrhovi i metalizirana koža daju modelima moderan izgled. Posebno su dobra kombinacija uz traperice i majice.

Blok potpetice

Sandale s debelim, tzv. blok potpeticama u trendovima tijekom 70-ih viđeni su i u prošloj sezoni, a susreću se i u prijedlozima za proljeće/ljeto 2017. godine. One nisu samo vizualno zanimljive, one su pogodne i za svakodnevnu uporabu, udobne su i lake za nošenje.

Cvjetne cipele

U kolekcijama za proljeće/ljeto 2017. godine kao motiv se često pojavljuju cvjetni uzorci. Dolaze kao print, aplikacija ili vez, a svakome modelu cipele daju hipi izgled. Kombinacijom boja iščitava se moto: što šarenije i uočljivije, to bolje.