O NABAVI OBUĆE ZA POLICIJU

Potpisan novi ugovor vrijedan 8,6 milijuna kuna o nabavi obuće za policiju

Published On: 28 rujna, 2017
Categories: Novosti

Danas 28.rujna 2017. godine u BOROVU je svečano potpisan Ugovora o nabavi obuće između Ministarstva unutarnjih poslova i tvrtki Borovo d.d. i Jelen Proffesional d.o.o.

Sporazum su u ime Ministarstva unutarnjih poslova potpisali ministar Davor Božinović, u ime tvrtke Borovo d.d. novoimenovana predsjednica Uprave Gordana Odor te u ime tvrtke Jelen Proffesional d.o.o. direktor Darko Pintarić. Potpisom ovog ugovora Ministarstvo unutarnjih poslova osigurava 9.000 pari zimskih čizama za sve rodove policije te 1500 pari gležnjača za potrebe interventne policije

“Veliko mi je zadovoljstvo da u tjednu u kojem obilježavamo Dan policije i blagdan njezinog zaštitnika sv. Mihovila potpisujemo jedan ovakav ugovor. Ugovorene količine obuće bi trebale biti dovoljne pripadnicima policije za ovu zimu”, kazao je ministar Davor Božinović, dodajući da od lipnja do kraja ove godine MUP u obuću investira 12 milijun kuna.

“Današnji ugovor vrijedi 8,6 milijuna kuna, ali ono što je još važnije za budućnost je mogućnost sklapanja okvirnih sporazuma, gdje bi u nešto dužem razdoblju, možda na dvije godine, vidjeli koje su to potrebe i kako stalno unaprjeđivati kvalitetu, jer samo zadovoljan policajac je onaj koji daje sud o proizvodu”, istaknuo je Božinović.

Gordana Odor je istaknula kako će Borovo i dalje proizvoditi modnu obuću, ali u toj tvrtki smatraju kako će proizvodnja namjenske obuće biti generator razvoja i napretka Borova.

“Možemo hrvatskim policajcima ponuditi našu obuću koja je vrlo kvalitetna, a u dogovoru s Ministarstvom planiramo u slijedećem koraku baviti se dodatnim razvojem te obuće”, poručila je Odor u čijoj pratnji je ministar Davor Božinović, prije potpisivanja ugovora, obišao pogone u kojima Borovo proizvodi obuću.