STARTAS – “BUDI VELIK KAO DIJETE”

Startas – “Budi velik kao dijete” nova je kolekcija za proljeće / ljeto 2017.

Published On: 24 svibnja, 2017
Categories: Moda

Proljeće je sad već gotovo nemoguće zamisliti bez Startasica, a Borovo ove godine želi da budete veliki kao dijete. Upravo je to slogan kampanje koja je spojila kolekciju za ‘male i velike’  i poručuje da baš u svakome od nas čuči malo dijete.  Nova kolekcija objedinila je tako sve dobne skupine koje nose Startas, tenisice koje su dio mnogih anegdota i uspomena, i u kojima tek počinju avanture.

A nove dječje avanture ovog proljeća mogu početi u čak šest veselih i višebojnih Startas modela. Dječju seriju višebojnih Startas tenisica Borovo lansira prvi put. Veseli i razigrani dizajn Startas tenisica i ove godine potpisuje dizajnerica Iva Ćuković Spajić.

Dječja kolekcija obuhvaća modele MagnoliaHappy canvasJungle boogiePink unicornDalmatiner te Diagonal Blue, a da bi odrasli mogli biti kao djeca, njihov dizajn apliciran je i za odrasle. No uz ovih šest modela, odrasli će moći izabrati i između dizajna Grand terazzo marableJežinciPink BananaLeonardSailor in love te Summer.

Startas je već više 40 godina sa svojim raznolikim modelima prisutan u životima naših roditelja, nas i djece. Možete tako birati od jednobojnog basic do kožnog, gumenog, visokog i niskog modela u raznolikim višebojnim uzorcima. Osim toga, Startasice krase kvaliteta i jednostavnost, a tajna se krije u ručnoj izradi. Naime, svaka tenisica u proizvodnji, pri kojoj se koriste prirodni materijali kao što su platno od stopostotnog pamuka i guma dobivena iz kaučuka, prođe kroz dvadesetak vrijednih ruku. A upravo ti prirodni materijali su ono što im osigurava udobnost. I naravno, u novu kolekciju Startasa utkana je i tradicija duga 85 godina te ljubav iz Vukovara.

Dječji modeli dolaze u veličinama od 30 do 36 po cijeni od 159,00 kuna, a ženski, koji dolaze u veličinama od 36 do 42, i muški model Diagonal Blue u veličinama od 42 do 47, mogu se naći po cijeni od 229,00 kn.

Cijelu kolekciju pogledajte u katalogu u Prilogu ili na web stranici :

https://www.borovo.hr/data/public/dodatne-fotografije/startas-budi-velik-kao-dijete-nova-kolekcija-za-proljece-ljeto-2017/Katalog-Startas-2017-Budi-velik-kao-dijete.pdf

Izvor : Borovo