Sajam ”tag it!”

”tag it!” prikaz privatnih modnih marki napušta svoju dosadašnju bazu ( GDS ) i nastavlja samostalni nastup u kolovozu 2017.godine

Published On: 7 rujna, 2017
Categories: Sajmovi

Sajam ”tag it!” na kojem su nastupale poznate svjetske tvrtke sa svojim brandovima bio je sastavni dio međunarodnog sajma obuće i pribora GDS, Dὒsseldorf koji je održan posljednji put u veljači ove godine.  ”tag’it” nastavlja samostalno s novim organizatorima na istoj lokaciji  i u terminu od 27. do 29. kolovoza 2017. godine.

Ova već poznata komunikacijska platforma specijalizirana za izvorne i privatne modne marke u segmentu obuće nastavlja se s više od 100 izlagača iz Europe i Azije na prostoru Dὒsseldorfskog sajma.

Posjetitelji ovog sajma su proizvođači obuće, trgovački lanci, dobavljači maloprodaje, robne kuće, on-line oglašivači i drugi koji imaju priliku izabrati najbolje kolekcije u pravo vrijeme.

Sajam će i nadalje biti usmjeren na internacionalno cjenovno definirano  tržište. On će se i dalje nadopunjavati s novim sajmom ”Gallery Shoes” koji se po prvi puta u istom terminu odvija u prostoru Böller i dobro je komunikacijski povezan s Dὒsseldorfskim  sajmom.